>

Padlásterek takarítása, fertőtlenítése - Tetőjavitasa.hu, tetőfedés, háztető javítás, ácsmunka, bádogos munka, háztető takarítás, padlás fertőtlenítés

Tetőfedés, tetőjavítás.
Minden, ami tető!
Minden, ami tető!
Tartalomhoz ugrás
Ammónia veszély!

Padlásán lévő galambürülék számos veszélyes légúti megbetegedés okozója lehet, amit úgy hívnak: amonia veszély . A padlás feltakarítása, a feltakarított ürülék és galambtetem elszállítása, megsemmisítése veszélyes műveletek.
 
Mi megoldjuk, bizza ránk terhét. Ha már elege van a galambürülék kellemetlen szagátol, akkor hivjon minket.
 
 
Vállaljuk padlások, pincék  teljes körű takarítását, galambtetemek, galambürülék eltakarítását, elszállítását és fertőtlenítését.
 
A fertőtlenítést a legkorszerűbb ULV ködképzőgéppel végezzük, mely a legjobb eredmény mellett a lehető legkevesebb fertőtlenítőszert juttatja a területre.

A legjobb fertőtlenítő szereket használjuk, melyek után a kezelt térben minden vírus, baktérium és gomba minden formája elpusztul, és a terület tökéletesen kórokozómentes lesz.
 
A takarítás során kitermelt tetemeket és ürüléket az előírásoknak megfelelően regisztrált gépjárművel, szakemberekkel szállítjuk el a törvény által előírt helyekre, melyet hivatalos dokumentumokkal támasztunk alá a megrendelő részére.

Munkatársaink minden előírást betartva a legkorszerűbb védőfelszereléssel dolgoznak.
Vissza a tartalomhoz